Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile rammer 100 millioner downloads på én uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er efterhånden vant til at skrive om at Nintendo-mobilspil sætter sig på relativt tunge rekorder på markedet, men hele tiden har denne status quo været udfordret af det kommende Call of Duty: Mobile, der forventedes at ryste posen godt og grundigt - det må man nu sige at det har gjort.

Ikke bare fossede det ind med downloads over hele verden efter lanceringen, spillet har nu ramt en imponerende milepæl på 100 millioner, og det er på bare én uge. Dette skriver nyhedsbureauet Reuters.

Derigennem har de slået rekorden, hvis tidligere indehavere er Fortnite og PlayerUnknown's Battlegrounds, men de scorede bare 26.3 og 22.5 millioner downloads på deres første uge.

"This is by far the largest mobile game launch in history in terms of the player base that's been built in the first week," siger Randy Nelson fra Sensor Tower.

Call of Duty: Mobile

Relaterede teksterIndlæser mere indhold