Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered dukker op på webbutik

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Call of Duty: Infinite Warfare ikke klarede sig lige så godt som andre kapitaler i serien, så var én af de primære grunde til at spillet solgte mange, mange millioner eksemplarer, at spillet ankom sammen med et eksemplar af Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Denne klassiker blev restaureret med ynde, og er senere hen udkommer separat.

Nu kunne noget tyde på, at Call of Duty: Black Ops 4, der ankommer senere på året, kunne udkomme sammen med en remastered-version af Call of Duty: Modern Warfare 2.

IGN Italien fandt et mystisk opslag på Amazons italienske side, der indikerer at spillet er undervejs. Amazon var hurtige til at fjerne opslaget igen, men inden da blev der taget et billede.

Activision har ikke kommenteret på dette, men tror du det kunne være en mulighed?

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterede tekster

Call of Duty: MW2 - Stimulus PackageScore

Call of Duty: MW2 - Stimulus Package

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee propper 1200 point i det virtuelle møntindkast. Læs her om Call of Duty: Modern Warfare 2, Stimulus Package stimulerer og se de gamle baner i nye klæder...

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Fem år er der gået siden elitesoldaterne i Modern Warfare jagtede terrorister i Mellemøsten og Rusland - og nu fortsætter kampen mod Malakov og hans nådesløse terroristbande...Indlæser mere indhold