Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastered er sandsynligvis også PS4-eksklusivt for en stund

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig ankom Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered lidt ud af det blå, og siden da har der været meget snak om Activisions tilgang til udviklingen af disse restaureringer, der jo som bekendt ikke indeholder den ikoniske multiplayer-komponent, men også selve lanceringen af dem, da spillet lige nu er tidseksklusivt til PlayStation 4.

Netop eksklusiviteten er ikke faldet i god jord hos forbrugerne, men noget kunne tyde på at dette er en strategi Activision vil fortsætte med næste gang de udgiver et restaureret Call of Duty-spil.

For nylig udgav insideren og Call of Duty-eksperten TheGamingRevolution en video på Youtube, hvor han slår fast at Activision arbejder på en "Campaign Remastered"-udgave af Call of Duty: Modern Warfare 3, og at også denne kommer til at være PS4-eksklusiv for en stund.

Åbenbart har begge spil været færdige siden 2018, men af endnu ukendte grunde har Activision holdt på dem i noget tid. Selve eksklusiviteten er del af en aftale imellem Sony og Activision, der blev indgået tilbage i 2016, og selvom spillene er forsinkede, så er de stadig en del af den aftale.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold