Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III går open-world med Zombies

En af CoD's mest populære game modes har ændret sig meget.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty Zombies er en utroligt populær game mode i skydespilsserien. Udover at tilbyde god underholdning med vennerne, så byder game moden faktisk også på en del historie, som fans har fortolket gennem årevis, udelukkende ved hjælp af easter eggs.

Med Call of Duty: Modern Warfare III tager Activision Zombies i en ny retning. Som du kan se i den cinematiske trailer nedenfor vælter en ny bølge af zombier ind over verden, efter en ny fjendtlig kraft er kommet i besiddelse af Dark Aether.

Det er op til Soap, Kave Laswell og nye Operators at slå zombiehorderne tilbage, men i modsætning til tidligere versioner af Zombies får spillerne ikke bare et par små baner at kæmpe i, men en åben verden. Treyarch står i spidsen for udviklingen af Zombies, hvilket gamle fans af game moden nok vil sætte stor pris på. Der tilføjes også mekanikker fra Extraction for at gøre oplevelsen frisk.

HQ
Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterede teksterIndlæser mere indhold