Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard får 14 dages gratis prøveperiode

Tilbuddet gælder dog kun multiplayer og ikke alle maps vil være tilgængelige.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har ikke oplyst præcise salgstal for Call of Duty: Vanguard, men vurderet på salgslisterne sidste år, blev der utvivlsomt solgt rigtig mange eksemplarer. Ifølge analysevirksomheden NDP Group var der endda tale om det bedst sælgende spil i Nordamerika i løbet af 2021.

For næsten alle andre spil ville dette være en bragende succes, men når det handler om Call of Duty, skal man helst sælge mere end sidste års eksemplar, og her formåede Vanguard ikke at overgå salgstallene for Call of Duty: Black Ops Cold War.

Derfor må der nye taktikker til for at hæve salgstallet, og som det seneste tiltag har Activision besluttet at give to ugers gratis adgang til spillets multiplayer. Prøveperioden løber fra i morgen, d. 30. marts, til onsdag d. 13 april.

Som en del af prøveperioden kan man blandt andet få adgang til de to nye maps Casablanca og Gondol, der gøres tilgængelige som en del af spillets anden sæson, samt en ny spildel, hvor man skal kapre baser på et snefyldt map et sted i Alperne. Der bliver dog ikke adgang til alle multiplayer modes og maps, ligesom spillets singleplayer også forbliver utilgængelig.

Call of Duty: Vanguard foregår teknisk set under 2. verdenskrig, men spillets multiplayer udtrykker ikke ligefrem krigens rædsler. I stedet er der tale om en arcadepræget oplevelse i stil med gratisspillet Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold