Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez i demoform

Alle vil kunne prøve co-op

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I et interview med Scrawl FX fortæller Blazej Krakowiak fra Techland at man planlægger at udgive en demo af det kommende Call of Juarez: The Cartel.

Hvornår demoen er klar er endnu usikkert, men planen er at den skal lade alle prøve co-op funktionen af actionspillet. Call of Juarez: The Cartel vil byde på co-op for op til tre personer, hvilket ifølge udvikleren selv, vil blive forklaret med en intens historie.

Call of Juarez: The Cartel

Relaterede tekster

Call of Juarez: The CartelScore

Call of Juarez: The Cartel

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Wrestler-lignende narkobetjente, spanske bandeord og vilde biljagter er på menuen, når Techland dropper det vilde vesten til fordel for Los Angeles' underverden.

7
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Inden Rasmus tog afsted mod Roskilde Festival nåede han at tage en grundig tur i det kommende Call of Juarez, og nu må vi fortælle om oplevelsen. Læs om western-spillet der rykkede til nutiden.Indlæser mere indhold