Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

Spillet skal forbydes i Mexico

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Først var det forundring over det radikale stilskifte, der overraskede mest ved annonceringen af Call of Juarez: The Cartel, men lige nu går frygten på at spillet på smagløs vis vil udnytte det kaos, der i øjeblikket raser i Mexico, hvor staten prøver at få ram på de mange stofkarteller en gang for alle.

Situationen har fået den mexicanske lovgiver Ricardo Boone til at anmode den mexicanske regering om at forbyde spillet i landet, fordi han frygter at det vil glorificere volden og stofsmuglingen som lige nu er et ganske reelt problem andetsteds i landet.

Til MSNBC siger Boone:
"It is true there is a serious crime situation, which we are not trying to hide... But we also should not expose children to this kind of scenarios so that they are going to grow up with this kind of image and lack of values."

Call of Juarez: The Cartel
Call of Juarez: The Cartel

Relaterede tekster

Call of Juarez: The CartelScore

Call of Juarez: The Cartel

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Wrestler-lignende narkobetjente, spanske bandeord og vilde biljagter er på menuen, når Techland dropper det vilde vesten til fordel for Los Angeles' underverden.

7
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Inden Rasmus tog afsted mod Roskilde Festival nåede han at tage en grundig tur i det kommende Call of Juarez, og nu må vi fortælle om oplevelsen. Læs om western-spillet der rykkede til nutiden.Indlæser mere indhold