Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel var ''en fejl''

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du huske Call of Juarez: The Cartel? Nej? Du er ikke rigtigt gået glip af noget. Det var en middelmådig efterfølger, der udkom i 2011, og som bragte de underholdende cowboys fra Call of Juarez-serien frem til nutidens Los Angeles.

Det var en fejlfyldt og ærligt talt kedelig titel, der fik en passende karakter for det i vores anmeldelse. Nu viser det sig, at det tilsyneladende ikke kun var os gamere, der ikke kunne lide det, men også Techland selv. I et interview med Techlands CEO Pawel Marchewka, siger han at "spillet ikke var færdigt, da vi udgav det", og går ligefrem så langt til kalde det "en fejl"

Heldigvis lader det ikke til, at Techland har opgivet serien, og Marchewka siger:

"Vi kender bestemt genren, vi elsker genren, vi vil meget gerne tilbage, problemet er bare, at der i øjeblikket er vigtigere ting at tage os af."

Forhåbentlig ser vi serien vende tilbaqge i fremtiden, men efter denne udtalelse, tyder det på, at der godt kan gå noget tid.

Call of Juarez: The Cartel

Relaterede tekster

Call of Juarez: The CartelScore

Call of Juarez: The Cartel

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Wrestler-lignende narkobetjente, spanske bandeord og vilde biljagter er på menuen, når Techland dropper det vilde vesten til fordel for Los Angeles' underverden.

7
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Inden Rasmus tog afsted mod Roskilde Festival nåede han at tage en grundig tur i det kommende Call of Juarez, og nu må vi fortælle om oplevelsen. Læs om western-spillet der rykkede til nutiden.Indlæser mere indhold