Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel-dato

PC en måned efter konsoller

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Assassin's Creed er ikke den eneste, der kan. Ubisoft har også sat udgivelsesdato på deres kommende western i moderne klæder, Call of Juarez: The Cartel.

Spillet udkommer på PlayStation 3 og Xbox 360 den 22. juli. PC-ejerne må vente lidt længere med at jage narkobaroner gennem USA og Mexico, da deres udgave af spillet først lander den 25. august. Yeehaw!

Call of Juarez: The Cartel

Relaterede tekster

Call of Juarez: The CartelScore

Call of Juarez: The Cartel

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Wrestler-lignende narkobetjente, spanske bandeord og vilde biljagter er på menuen, når Techland dropper det vilde vesten til fordel for Los Angeles' underverden.

7
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

PREVIEW. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Inden Rasmus tog afsted mod Roskilde Festival nåede han at tage en grundig tur i det kommende Call of Juarez, og nu må vi fortælle om oplevelsen. Læs om western-spillet der rykkede til nutiden.Indlæser mere indhold