Dansk
Gamereactor
lifestyle

Callum Skye er en fuldelektrisk buggy bygget til veje og ujævnt terræn

Bilen er indstillet til at blive fuldt afsløret i denne uge, men masser af information er allerede blevet delt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Callum Designs er et firma, der blev grundlagt af ex-Jaguar, Aston Martin og Ford designer Ian Callum, og virksomheden har været ansvarlig for alle mulige virkelig seje opfindelser og kreationer, såsom helt elektriske biler, fancy stole, dyre whisky og meget mere. Callum Designs er indstillet til at udvide sin indsats i denne uge, når Callum Skye er fuldt afsløret for verden.

Bilen afsløres i London den 22. og 23. maj, men med den begivenhed kommer op, har vi allerede set tonsvis af kig på det helt elektriske køretøj og endda fået at vide lidt om dets specifikationer.

Det bemærkes, at Skye drives af et hurtigt opladeligt 42kWh batteri, der lover en rækkevidde på 170 miles, og takket være sin lette vægt på 1,150 kg, på trods af en længde på over fire meter og bredde nærmer sig to meter, er bilen i stand til at levere en 0-60 mph på mindre end fire sekunder.

Skye vil have en kabine med plads til fire, arrangeret i et typisk 2 + 2-format, samt have en central infotainment-suite, der fungerer med Apple CarPlay og Android Auto, og vi får at vide, at bilen også kommer i et væld af varianter, hver med et on-road eller et off-road fokus, og som alle vil blive bekræftet i løbet af 2024.

Dette er en annonce:

Prissætningen af Skye siges at være omkring £ 80.000.

Callum Skye er en fuldelektrisk buggy bygget til veje og ujævnt terræn
Callum Designs


Indlæser mere indhold