Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Smite

Camelot Kings er dine Smite verdensmestre

Efter ni år og ni Worlds-optrædener får CaptainTwig endelig en ring.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Smite World Championship er afsluttet, og det betyder, at sæson 9 af konkurrencespil er i bøgerne. Efter et års spil blev det hele til en stor finalekamp i aftes, da Camelot Kings tog imod Tartarus Titans, og efter en meget dominerende opvisning ved hele Worlds var det hold, der endte med at løfte trofæet, Kings.

Kings besejrede Titans 3-0 i finalen og tabte i sidste ende aldrig et eneste kort på tværs af hele Worlds Playoffs-parentesen. Denne sejr har set en ny verdensmester kronet, og endelig ser jungler Benjamin "CaptainTwig" Knight få en VM-ring efter at have deltaget og konkurreret i alle ni verdensmesterskaber, der førte op til denne.

Med dette i bøgerne vil alle øjne være rettet mod sæson 10 af Smite Pro League, som vi uden tvivl vil høre mere om i de kommende uger og måneder.

Smite

Relaterede tekster

SmiteScore

Smite

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Guderne må være skøre. Johannes Leander kaster sig hovedkulds ud på slagmarken for at uddele retfærdighed, samt opleve om et tredjepersons-kamera er nok til at gøre Smite unikt...Indlæser mere indhold