Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Firewatch

Campo Santo: "Firewatch har solgt mere end vores vildeste forventninger"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Firewatch lader til at være den første store indie-sensation i 2016. Spillet udkom på PC og PlayStation 4 i starten af februar, og det har modtaget stor kritisk fanfare, blandt andet et 9-tal fra undertegnet.

Udvikleren Campo Santo afslørede i går på Twitter, at Firewatch er solgt bedre end deres vildeste forventninger. Ifølge beskeden betyder salgstallene også, at udvikleren er kommet for at blive, og snart vil gå igang med et nyt projekt.

Campo Santo har dog ikke delt nogle konkrete salgstal endnu, men ifølge Steam Spy, skulle spillet have solgt mere end 200.000 kopier på Steam alene. Det er uhyre imponerende tal for et lille spil der har været ude i mindre end en måned, og er lavet af 15 folk, uden reel marketing.

Firewatch
HQ

Relaterede tekster

FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus kigger indgående på Campo Santo's emotionelle rutsjebanetur, og har næsten kun rosende ord til overs.

1
Firewatch har solgt en million kopier

Firewatch har solgt en million kopier

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Sidste marts, en måned efter udgivelsen, rundede Firewatch en stor milepæl på hele 500.000 solgte kopier. En meget imponerende bedrift. Men det stoppede ikke her. Campo...

0
Firewatch får fysisk udgave

Firewatch får fysisk udgave

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Firewatch har været en stor succes for Campo Santo, og derfor har de både ekspanderet med officiel artwork, en Xbox One-udgave og flere opdatering til spillet siden...Indlæser mere indhold