Dansk
Gamereactor
nyheder
Firewatch

Campo Santos Firewatch bliver nu officielt filmatiseret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, vi ved det godt, der er virkelig, virkelig mange filmatiseringer af spil undervejs, men det er nu meget sjovt at se hvordan filmfolk ikke længere bare kaster sig frådende over de mest kendte karakterer som Sonic og Mario, men nu også kigger på andre, mindre spil.

Eksempelvis kan The Hollywood Reporter fortælle, at produktionsselskabet Snoot Entertainment, der har haft enorm succes med film som Blindspotting og Little Monsters, nu går sammen med udvikleren Campo Santo om at filmatisere spillet Firewatch.

"Firewatch is a stunning accomplishment, a beautiful and heartbreaking piece of art. I'm delighted that Sean and Jake are letting us ruin their perfect video game by turning it into a movie and/or TV show," siger Keith Calder, der skal producere filmen.

Han nævner også at der kunne være tale om en tv-serie, så det vides ikke helt hvad det skal blive til endnu. Det skal desuden siges, at det ikke vides hvilken rolle Valve kommer til at spille, der i dag ejer Campo Santo.

Firewatch

Relaterede tekster

FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus kigger indgående på Campo Santo's emotionelle rutsjebanetur, og har næsten kun rosende ord til overs.

1
Firewatch har solgt en million kopier

Firewatch har solgt en million kopier

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Sidste marts, en måned efter udgivelsen, rundede Firewatch en stor milepæl på hele 500.000 solgte kopier. En meget imponerende bedrift. Men det stoppede ikke her. Campo...

0
Firewatch får fysisk udgave

Firewatch får fysisk udgave

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Firewatch har været en stor succes for Campo Santo, og derfor har de både ekspanderet med officiel artwork, en Xbox One-udgave og flere opdatering til spillet siden...Indlæser mere indhold