Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Street Fighter 6

Capcom forventer at sælge over 10 millioner eksemplarer af Street Fighter 6

Men det er også over hele spillets lange levetid.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Street Fighter-spil har det som regel med at blive platforme, og som esportsturneringer afvikles og nye karakterer kommer til, så bliver der hele tiden sat ekstra solgte eksemplarer til over en længere årrække.

Derfor er det ikke helt hul i hovedet, at Capcom forventer at sælge lidt over 10 millioner eksemplarer af Street Fighter 6, men også spillets lange levetid. I et interview med Famitsu (via ryokutya2089) fortæller instruktør Harushiro Tsujimoto at det er en forventning der stemmer ret godt overens med det vi allerede har set fra Street Fighter V.

Desuden slår han fast at titler fremadrettet vil fokusere på crossplay, og en harmoni imellem platforme der gør det sømløst at spille mod hinanden:

"We believe that we must create titles like Exoprimal, which will be a touchstone for the company's future direction, at all costs."

Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold