Dansk
Gamereactor
nyheder
Okami

Capcom om Okami

Det er ikke bare en konvertering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter at Capcom forleden kunne afsløre, at Okami er på vej til Wii, har onde tunger hvisket og tisket omkring spillet som værende en kønsløs konvertering, der bare skal hælde lidt flere penge ned i firmaets kiste. Men det afviser Christian Svensson, Capcoms strategiske og planlægningsmæssige chef. Han sagde:

"Hvis der bare var tale om at tjene nogle hurtige penge, så er der tonsvis af andre spil, der har solgt bedre og som har været mere populære, der kunne laves hurtigere og billigere. Okami var, selvom det det var fremragende, ikke et kæmpe hit på PlayStation 2, så der er ingen chance for en stor salgssucces på den baggrund. Vi valgte et stort spil, der har kostet meget og som kræver rigtig meget arbejde. Så det er faktisk det modsatte der er tilfældet. Vi har meget at bevise med dette spil og vi føler at vi kan løfte opgaven. Så undskyld hvis jeg bider lidt af kommentaren omkring Okami til Wii som værende en simpel konvertering, men det gør jeg altså."

Vi gav Okami 10/10 på PlayStation da vi anmeldte det tilbage i februar i år, og spillet er uden tvivl med i opløbet til årets spil i vores december udgivelse.

Okami
Okami
Okami

Relaterede tekster

OkamiScore

Okami

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Smukt, stort og uendeligt godt. Clover Studios svanesang Okami, er et af PlayStation 2-konsollens bedste eventyr...

8
Okami får lækker statue

Okami får lækker statue

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Kan du huske Okami, Clover Studios' fantastisk spil, hvor du styrede en gudinde i ulve-form? Desværre hører man ikke meget til spillet længere, og der er intet ord om en...Indlæser mere indhold