Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Capcom står til at sælge flere spil i dette finansår end nogensinde før

De ønsker at sælge mere end 40 millioner eksemplarer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det igangværende finansår afsluttes her d. 31 marts, og via eksempelvis Resident Evil 4 Remake står Capcom til at løbe i mål med maner. Faktisk har de fortalt deres investorer, at de kommer til at sælge flere eksemplarer af deres spil i dette finansår end nogensinde før.

Mere specifikt har de fortalt investorerne i et kald (via VGC), at takket være Resident Evil 4 Remake vil de ramme 40 millioner solgte eksemplarer inden udgangen af marts. I skrivende stund har de solgt 29.1 millioner eksemplarer, der blandt andet er blevet hjulpet på vej af Monster Hunter Rise: Sunbreak, Monster Hunter: World, Resident Evil 2 og mange andre, der fortsat klarer sig fortrinligt.

Det er dog primært Resident Evil 4 Remake der skal sælge de der små syv-otte millioner eksemplarer for at regnestykke kan gå op, og det skal ske lige omkring lanceringen d. 24 marts også.

Tror du at det kan lade sig gøre?

Capcom står til at sælge flere spil i dette finansår end nogensinde før


Indlæser mere indhold