Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil: The Mercenaries 3D

Capcom til kamp mod brugtsalg?

Resident Evil-saves tyder på det

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Har du planer om at spille Resident Evil: The Mercenaries 3D, så bør du nok lige tjekke pakken en ekstra gang inden du investerer i en brugtudgave af spillet. NeoGaf-brugeren Vyse The Legend har nemlig haft falkeblikket på og bemærket, at Capcom advarer mod at save-games ikke kan slettes/resettes fra spillet.

Der spekuleres selvfølgelig i, om dette er endnu en smart metode til at undgå brugtsalg og devaluere oplevelsen for dem, der ikke har købt produktet som nyt. Om en lille uges tid, kender vi sikkert til det fulde omfang af begrænsningen.

Resident Evil: The Mercenaries 3D

Relaterede tekster

7
Resident Evil: The Mercenaries 3DScore

Resident Evil: The Mercenaries 3D

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

To meninger to karakterer. Mercenaries beviser at genbrug ikke betaler sig, og at vi her på redaktionen også kan være uenige. Læs med her inden du køber Resident Evil: The Mercenaries 3D.Indlæser mere indhold