Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Capes er et XCOM-lignende strategispil hvor superskurkene allerede har vundet

Spillet lander først næste år, men en demo kan hentes allerede fra i dag.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi er blevet vant til, at superhelte altid redder dagen. Men hvad sker der, når superskurkene vinder i stedet? Det er netop, hvad Spitfire Interactive ønsker at udforske med deres kommende turbaserede strategispil, Capes.

Capes er en taktisk titel, hvor spilleren styrer en gruppe superhelte, som har til opgave at genvinde en by fra en gruppe superskurke, der har taget den som gidsel og forvandlet den til et dystopisk mareridt. Idéen er at opbygge et superheltehold fra en samling af unikke karakterer, der hver har deres egne specielle kræfter og færdigheder, og derefter gennemføre et væld af aktiviteter og missioner gennem en række kampagner for at befri byen og dens indbyggere, der har været under superskurkenes kontrol i de sidste 20 år.

HQ

Hver kampagne vil bestå af en liste af patruljemissioner, der skubber spillets fortælling fremad, samt en række sidemissioner, der giver yderligere udfordringer. Der vil også være chancer for at møde og rekruttere nye helte undervejs, som tilføjer nye evner og færdigheder til dit hold, mens du forsøger at befri byen og sætte en stopper for skurkens rædselsregime.

Hver helt vil kunne opgraderes for at låse op for yderligere kræfter og evner, som kan gøre en stor forskel, når man står over for en af superskurkene i en kamp. Der kræves et hold på fire helte til hver mission, og du kan specialisere heltene, så de passer til din spillestil og målet for hver mission. For at tilføje yderligere narrativ dybde til spillet, vil du, efterhånden som du forbedrer hver helt, låse op for valgfrie missioner, der dykker ned i de respektive karakterers historie og yderligere forklarer, hvordan de blev til de mennesker, de er i spillet i dag.

Capes er i øjeblikket planlagt til at blive lanceret på en uanmeldt dato i begyndelsen af 2024 på PC, PlayStation 5 Xbox X|S og Switch, men du kan få en forsmag på, hvad dette spil vil bringe til bordet i sin fulde udgave som en del af en gratis demo, som er tilgængelig til download lige nu.

Capes

Relaterede tekster

CapesScore

Capes

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Capes er et fint lille XCOM-inspireret strategispil med superhelte i centrum. Vi har haft spandex-dragten på, og det var ikke kønt - spillet er bedre.Indlæser mere indhold