Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wildstar

Carbines Wildstar bliver F2P til efteråret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Carbine og NCSoft har besluttet at flytte Wildstar fra at være et abonnementsbaseret spil til Free to Play.

Skiftet sker ifølge studiet ikke før til efteråret, og tiden indtil da vil blive brugt til at lytte til feedback, og justere spillet efter den nye betalingsmodel.

Tidligere abonnenter vil få fordele i form af "ekslusive items og belønninger", som vil hænge sammen med hvor længe man har spillet spillet, og man har haft ophør og om man fortsat betaler frem til skiftet.

Items i spillet vil i fremtiden kunne købes for NCoins, og tilsvarende genstande vil være tilgængelige for spillere "der hellere vil investere tid end penge". Power vil ikke kunne købes.

Alt indhold såsom dungeons og levelling vil være tilgængeligt for alle, men der vil også være muligheden for at betale for et medlemsskab, der "byder på forskellige bekvemmelighedsbonusser og forbedringer af indtjeningen af XP, crafting-points, penge og omdømme".

Under eventet hvor annonceringen fandt sted, gjorde Carbine et meget stort nummer ud af at understrege, at de stadig vil lægge den samme mængde arbejde i spillet som før, og at de fortsat vil finpolere spillet med opdaterede tutorials og justeringer af dungeons, såvel som at gennemgå og justere spillerstats og låse op for alle Amp-slots.

Carbine kommer snart med flere detaljer om Loyalty Reward-systemet på deres officielle hjemmeside, og vil også afholde en særlig livestream i morgen fra kl. 19:00, hvor de vil forklare nærmere om ændringerne i MMO-spillet.

Wildstar
WildstarWildstarWildstar
WildstarWildstar

Relaterede tekster

WildstarScore

Wildstar

ANMELDELSE. Skrevet af Jostein Holmgren

Har du spillet MMO'ere før, vil meget i Wildstar virke enormt velkendt, men udviklerne rammer ofte plet.

0
Wildstar er udkommet på Steam

Wildstar er udkommet på Steam

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wildstar har fået langt flere spillere efter konverteringen til free-to-play. Spillet fik også en større gratis opdatering tidligere på året, der blandt andet tilføjede...Indlæser mere indhold