Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Cate Blanchett skal åbenbart spille Lilith i Borderlands-filmen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste film baseret på store spil der afsløres, spenderer en årrække i begrænset udvikling, før de endelig bliver lavet, hvis da altså de nogensinde går i produktion, så derfor forventede vi ikke at høre mere til den kommende Borderlands-film, efter den blev afsløret tidligere på året.

Men det lader til Gearbox bevæger sig hurtigt med filmen, for de har allerede tilsyneladende fundet en af hovedrollerne. Som Variety kan fortælle, så er selveste Cate Blanchett ved at skrive kontrakt med Lionsgate om at skulle spille Lilith i den kommende film.

Dette kommer efter at det blev afsløret, at Eli Roth skal instruere filmen. Desuden er det Craig Mazin, der har skabt Chernobyl-serien hos HBO, der leverer manuskript.

Det begynder faktisk at se lidt lovende ud.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...

4
Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Humble Bundle har løbende nogle suveræne tilbud, og nu går turen til rollespilselskerne, der i løbet af de næste to uger kan få billig adgang til blandt andet...Indlæser mere indhold