Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

CAW Vulcan M 134 A

Nu tænker du nok: "Hvad er det med alle de våben i her Gadget-sektionen?" Bare rolig, denne her er ikke lige farlig som den tidligere nævnte Railgun. Men mindre kan bestemt også gøre det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Brugeren Insignificance her på GR er notorisk kendt for sin absurde samling af softguns/hardball-våben (vi har ikke helt styr på den korrekte betegnelse), og har du planer om at tage kampen op med ham, så kræver det lidt mere end bare et pusterør. Du har brug for en ordentlig motherfucker af en gun, og dine bønner er blevet hørt.

HQ

CAW Vulcan M 134 A er svaret, og det er et våben, der virkelig kan skræmme selv de mest hårdføre modstandere. Helt præcis 1700 skud er der plads til i magasinet, hvilket giver mulighed for en salve på 34 sekunder, da den affyrer 50 skud i sekundet... Den lader vi lige stå et øjeblik...

Har du lyst til at give Insignificance kamp til stregen, så er det nu du skal slå til - du sparer nemlig hele 3%, så du kun skal af med den nette sum af 38.240 danske kroner.

Set hos: Arms Gallery

CAW Vulcan M 134 A
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

CAW Vulcan M 134 A

CAW Vulcan M 134 A

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Jonas Damholt

Nu tænker du nok: "Hvad er det med alle de våben i her Gadget-sektionen?" Bare rolig, denne her er ikke lige farlig som den tidligere nævnte Railgun. Men mindre kan bestemt også gøre det.Indlæser mere indhold