Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CD Project Red annoncerer ny roman sat i Cyperpunk 2077-universet

Cyberpunk 2077: No Coincidence udkommer næste år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom lanceringen var plaget af kontroverser, er CD Project Red langt fra færdige med Cyperpunk 2077. Spillet har fået en anime på Netflix kaldet Edgerunners, næste år udkommer den store udvidelse Phantom Liberty, og endelige arbejder studiet også på en direkte efterfølger under kodenavnet Orion.

Som om det ikke var nok, har CD Project Red nu annonceret, at universet udvides med en roman. Cyberpunk 2077: No Coincidence hedder bogen, og den bliver skrevet af den polske forfatter Rafał Kosik. Detaljer om plottet er meget sparsomme, men vi ved, romanen omhandler "a group of strangers as they discover the dangers of Night City."

Cyberpunk 2077: No Coincidence rammer boghandlerne i august 2023.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold