Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CD Projekt Red opfordrer til en ny gennemspilning af Cyberpunk 2077 inden Phantom Liberty

Mængden af ændringer i 2.0-opdateringen får hovedspillet til at føles som en helt ny oplevelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har gået og tænkt, at du bare støver din gamle Cyberpunk-fil fra 2020 eller 2021 af og hopper direkte ind i spillets kommende udvidelse, Phantom Liberty, bør du måske genoverveje din strategi. Det kan nemlig godt betale sig at lave en helt ny fil.

Det opfordrer udviklerne i hvert fald til i et opslag på X. Ifølge opslaget kan du sagtens hoppe direkte ind i udvidelsen, men på grund af de mange ændringer, som den store 2.0-opdatering har medbragt, vil du formentlig blive overrasket over, hvor meget selve hovedspillet har ændret sig.

"Due to the number of changes, starting fresh will enhance your overall gameplay experience!" står der i opslaget. Det er altså CD Project Reds egen anbefaling, men som sagt bør intet stoppe dig fra at finde en gammel fil og tage hovedspring ind i udvidelsen.

Har du tænkt dig at starte forfra i Cyberpunk 2077, eller har du måske allerede gjort det?

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold