Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CDPR vil lave Cyberpunk 2077 efterfølgeren mindre lineær

CD Projekt Red snakker lidt om ændringerne i efterfølgeren til Cyberpunk 2077 i en ny podcast.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cyberpunk 2077 lignede i lang tid til gigantisk fiasko, men efter massevis af opdateringer og den seneste udgivelse af Phantom Liberty udvidelsen, er spillet endelig for alvor på rette spor. Og nu tænker de polske udviklere i retning af en efterfølger.

Ifølge den nyeste AnsweRed podcast, kigger spildesignerne ind i, at gøre historien mindre lineær. De vil gerne have flere forgrenede veje hen mod slutningen og vil også gerne arbejde mere med at gøre de forskellige "lifepaths" mere forskellige.

Selv om der formentlig er mange år til at vi ser en efterfølger til Cyberpunk 2077, da CD Projekt RED nu har fokus på det fjerde The Witcher spil, så kan vi jo godt begynde at gå og drømme lidt om, hvad vi gerne vil have i et nyt Cyberpunk spil.

Hvad vil du helst se, ud over en bedre lancering naturligvis, i et nyt Cyberpunk spil?

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold