Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 4

Central Mass Effect-skaber har forladt Bioware

Studiet har haft problemer med at fastholde veteraner i noget tid.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Nu er det virkelig ikke altid at det er et problem at et studie ser ansatte komme og gå, men Bioware har dog blødt veteraner i noget tid, men som naturligvis også er blevet skiftet ud med hvad der forhåbentlig er en ny garde af historiefortællere.

Eksempelvis fremgår det via LinkedIn at Mac Walters, der har været en del af studiet i to årtier, og som har været med til at forme historien i Mass Effect 2 og Mass Effect 3, har forladt studiet:

"With a new year comes new adventures. As some of you already know, at the end of last year I decided to leave BioWare. These past 19 years have been a life-changing experience to say the least, and it made the choice to go very difficult. I've worked with so many wonderful people and had the privilege to be a part of the most amazing teams and projects. It's hard to fathom it all, and I know I'll be reflecting on it for years to come."

Bioware mener at have fået styr på Dragon Age: Dreadwolf og Mass Effect 4, og vi håber at se det ene, eller begge, i løbet af året.

HQ
Mass Effect 4

Relaterede teksterIndlæser mere indhold