Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Cheesy World Championship - Ny dato og præmiepulje på hele €5000

Er du den kreative type, eller er du bare ret go' til CS:GO? Så får du her to muligheder i én for at få fingrene i nogle fede præmie i næste weekend, da Cheesy World Championship fortsætter d. 13 og 14 februar.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

I løbet af den sidste weekend af "Veganuary" skulle Gamereactor og Violife have afholdt Cheesy World Championship, en CS:GO-turnering som er den første af sin slags i verden, der direkte belønner de tricks og strategier, der bedst betegnes som "cheesy moves". Desværre kom en overraskende server-opdatering i vejen i sidste øjeblik, og til trods for at vi gjorde alt i vores magt for at rette fejlen i løbet af dagen, så havde vi ingen anden mulighed end at sætte turneringen på pause for at sikre at problemet blev rettet.

Gamereactor er, for at sige det mildt, ekstremt kede af denne udvikling, men nu hvor fejlen er blevet rettet, så er vi klar til at genoptage turneringen i løbet af weekenden d. 13 og 14 februar. Som en undskyldning til de deltagende spillere der blev påvirket af denne ændring, så har vi forøget præmiepuljen fra €3000 til €5000.

Hvis dit hold blev registreret tilbage i forbindelse med den første turneringsweekend, så beholder I naturligvis jeres plads. Det betyder at du og dit hold ikke behøver at registrere jer igen for at spille d. 13 og 14 februar. Vil åbner også endnu en gang op for nye tilmeldinger, så hvis du ikke kom med i sidste omgang, så har du nu chancen igen. Dog er antallet af åbne pladser begrænsede, så hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så gør det hurtigt, og før den endelige deadline d. 10 februar kl. 23:59. Hop over til vores Cheesy Move underside for at få en plads med det samme.

Turneringsdetaljer

2v2 CS:GO-turneringen vil afholde kvalifikationskampe d. 13 februar kl. 12 dansk tid. Det er her at du kan fremvise dine mest kreative, sjove og innovative cheesy moves, alt imens du dyster imod andre hold. De tre bedste hold bevæger sig så videre til CS:GO-finalen d. 14 februar kl. 12:00, hvor de skal dyste imod vores ambassadører SampeV2 og Mimimichaela, og til sidst skal de så møde hinanden i et showdown om titlen som vinder. Under søndagens livestream vil vores jury også afsløre hvilket hold der præsterede det bedste cheesy move, altså vores Cheesy World Champions.

Cheesy World Championship - Ny dato og præmiepulje på hele €5000

Præmier:

€3000 til det hold der laver det bedste cheesy move

Hardware til anden og tredjepladsen

€2000 til det bedste CS:GO-hold der vinder finalen

Og husk: Veganuary er måske overstået, men du kan stadig tilmelde dig en måneds gratis opskrifter, og lade dig inspirere af non-profit organisationen Veganuary.com.Indlæser mere indhold