Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Warcraft

Chris Metzen er blevet forfremmet til executive creative director på alt der har med Warcraft at gøre

Blizzard-veteranen skal arbejde på at skabe den "næste generation af eventyr".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har annonceret, at veteranen Chris Metzen får en større og mere betydningsfuld rolle i virksomheden, da han nu er blevet forfremmet til executive creative director på Warcraft-licensen.

Det betyder, at det nu bliver Metzens opgave at overse og vejlede på alle projekter, der har med Warcraft at gøre, og hjælpe med at styre serien mod en "ny generation af eventyr".

Selvom Metzen tidligere har fungeret som det kreative overhoved bag forskellige World of Warcraft-udvidelser, antyder hans nye rolle, at han får til opgave at udforske nye måder at udvide licensen på. Om dette foruden nye WoW-udvidelser betyder et Warcraft 4, World of Warcraft 2 eller helt nye projekter, må tiden vise.

Vi kan nok godt forvente at høre mere om, hvordan Metzens nye æra af Warcraft kommer til at se ud på BlizzCon 2023, hvor Warcraft-udviklerne som altid vil dele information om, hvad de har arbejdet på.

World of Warcraft

Relaterede tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mikael Sundberg

Blizzard leverer endelig deres enorme online-verden. Mikael Sundberg fortæller alt om det fortryllende eventyr.Indlæser mere indhold