Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Cineworld livestreamer BLAST.tv Paris Major i hele Storbritannien

Gå til din lokale biograf for at fange den endelige CS: GO Major.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den endelige Counter-Strike: Global Offensive Major er i øjeblikket i gang, da BLAST.tv Paris Major er startet og vil fortsætte med at køre indtil denne søndag den 21. maj. Med de bedste CS:GO-hold i verden, der i øjeblikket konkurrerer om en del af den enorme præmiepulje og masser af point, der vil hjælpe med at kvalificere sig til fremtidige begivenheder, har BLAST annonceret, at de er gået sammen med Cineworld om at streame finalen i turneringen i biografer over hele Storbritannien.

Indstillet til at blive streamet på 31 spillesteder over hele landet, vil de, der henter en billet til finalen, også få en inkluderet drink og snack som en del af deres billet.

Med hensyn til de spillesteder, der vil streame finalerne, er de: "Edinburgh, Middlesbrough, Sheffield, Leeds, Castleford, Belfast, Ashford, Birmingham Broad Street, Didsbury, Speke, Wolverhampton, Birmingham NEC, Nottingham, Hemel Hempstead, Milton Keynes, Boldon, Ashford, Basildon, Greenwich (O2 Arena), Ipswich, Plymouth, Poole, Crawley, Loughborough, Cheltenham, Newport, Glasgow Silverburn, Hull, Broughton, Northampton, Watford og York."
Finalerne afholdes kl. 16:00 BST / 17:00 CEST denne søndag, og hvis du ikke har til hensigt at gå i biografen for at fange handlingen, kan du også se begivenheden her.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold