Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 8

Claudio Serafino er senest bekræftede Tekken 8-karakter

Den italienske kæmper vender tilbage oven på debuten i Tekken 7.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har set og hørt en hel del fra Mortal Kombat 1 de sidste par måneder, men nu melder Tekken 8 sig igen ind i kampen om opmærksomheden.

Udvikleren fra Bandai Namco har netop afsløret en trailer, der bekræfter, at Claudio Serafino vender tilbage i Tekken 8 efter at være blevet introduceret i Tekken 7, og der er ingen tvivl om, at hans personlighed og angreb er lige så flashy som altid.

Den italienske kæmper beskrives som "verdens stærkeste eksorcist," så karakterer som Heihachi og Kazuya, der i løbet af serien har flirtet særdeles kraftigt med det okkulte og dæmoniske, kan godt begynde at hæve paraderne.

Selvom vi endnu ikke har fået en udgivelsesdato på Tekken 8, fik vi tilbage i marts lov til at prøve kræfter med det kommende kampspil. Det kan du læse mere om her.

HQ
Tekken 8

Relaterede teksterIndlæser mere indhold