Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

Coalition sigter efter at køre Gears 5's multiplayer i 120fps på Xbox Series X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis er det ikke helt lige så spændende at se ældre spil ankomme på nye platforme, som det er at helt nye spil ankommer på nye platforme, men der findes naturligvis stadig dem der endnu ikke har oplevet et spil som Gears 5, eller hvor der er gået tilpas længe, og som glæder sig til at se det på Xbox Series X.

For nylig afslørede The Coalition en masse om det kommende spil i livestreamet Inside Unreal, og her afslørede studiet også, at de faktisk sigter efter at kunne tilbyde spillets multiplayer-del i hele 120fps, ligesom eksempelvis Dirt 5 kommer til at køre i på platformen.

Det vides endnu ikke hvor bredt implementeret 120fps bliver på Xbox Series X eller PS5, men indtil videre er der nu to spil der understøtter det på Microsofts konsol. Mon flere vil følge trop?

Kampagnen forventes at køre i 4K/60fps, dog med PC-platformens Ultra-indstillinger, samt 50% højere particle count end på PC.

Gears 5

Relaterede tekster

7
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

0
Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...Indlæser mere indhold