Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fuel

Codemasters annoncerer Fuel

14.000 km2 racing

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Codemasters som tidligere har udsendt spil såsom Race Driver: Grid og Colin McRae: Dirt har annonceret et nyt spil om samme type. Spillet har fået titlen Fuel og kommer til at byde på de største baner vi endnu har set i et racingspil.

Det er den franske udvikler Asobo Studios som står for udviklingen af spillet, og det er meningen at de skal udkomme en gang til næste år. Spillet udkommer tiil PC, Playstation 3 og Xbpx 360.

Du kan i spillet vælge om du vil køre på et køretøj med enten to eller fire hjul, og det er så muligt at køre frit omkring i en række forskellige områder på mere end 14.000 km2. Løbene foregår i en alternativ nutid, hvor klimaforandringer har haft stor indvirkning på landskaberne, og hvor oliekrisen er en kendsgerning. Hvad er så bedre end at bygge nogle køretøjer og arrangere ræs for at finde vinderen af den resterende olie? Ræsene foregår under alt fra tordenvejr, sandstorme til deciderede hvirvelvinde.

Om spillet så kommer til at hæve standarden for hvad vi forstår ved et racingspil, som Codemasters påstår, det er der endnu et stykke tid til vi kan svare på. En ting er dog sikkert, vi vil finde ud af mere om spillet under spilmessen Games Convention i Leipzig, som sparkes i gang i dag.

Fuel

Relaterede tekster

7
FuelScore

Fuel

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

I Fuel har naturen taget hævn og menneskene kæmper om den sidst benzin for at køre om kap med hinanden i ødemarken. Vi har anmeldelsen indenfor!

Fuel

Fuel

PREVIEW. Skrevet af Petter Hegevall

Ubegrænset frihed, fire forskellige typer køretøjer og masser af adrenalinpumpende arkaderacing? Petter har taget temperaturen på Codemasters seneste spil...Indlæser mere indhold