Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Colin McRae: Dirt 2

Colin McRae: Dirt 2 annonceret

Rallykongen vender tilbage i 2009

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sent i går aftes, kunne Codemasters annoncere Colin McRae: Dirt 2, der naturligvis er opfølgeren til det fremragende Colin McRae: Dirt som Jesper smed et funklende 9-tal efter.

I toeren, der i øvrigt stadig holdes lidt hen i det usikre når det kommer til funktioner og muligheder, har Codemasters arbejdet endnu mere med Ego-motoren, der også trak dette års Race Driver: Grid - og resultatet skulle gerne være mangeløst. Det udvikles i øjeblikket til både PC, PlayStation 3 og Xbox 360 og forventes på gaden engang i løbet af år 2009.

Dirt 2 udgives også til de håndholdte, men det bliver naturligvis i udgaver, der ikke direkte kan sammenlignes med versionerne til det noget større konsoller.

Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2

Relaterede tekster

Colin McRae: Dirt 2Score

Colin McRae: Dirt 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Grus, mudder og støv er ingen hindring for Blichfeldt, der har presset speederen helt i bund på Codemasters seneste bilspil...

8
Colin McRae: Dirt 2

Colin McRae: Dirt 2

PREVIEW. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Codemasters gør endnu en gang det de gør bedst. Vi har prøvekørt rallybiler i efterfølgeren til Dirt. Resultatet er slet ikke uventet. Jon Cato fortæller alt indenfor...Indlæser mere indhold