Dansk
Gamereactor
nyheder
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2 solgte 380.000 på fem dage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Company of Heroes 2 kom særdeles godt fra start, da det udkom i slutningen af sidste måned. På fem dage solgte spillet 380.000 eksemplarer, og er dermed Segas andenbedst sælgende titel i hele april-juni-kvartalet.

Det fremgår af Segas seneste kvartalsregnskab, som selskabet har fremlagt tidligere i dag. De melder om et beskedent overskud på $399.000 (cirka 2,2 millioner kroner), hvilket måske ikke lyder af meget, men er en klar forbedring over underskuddet på $16 millioner i samme periode året før.

Salget af spil i æsker faldt fra 2,76 millioner eksemplarer til 1,21 millioner, mens Phantasy Star Online var det bedst sælgende spil digitalt, med 500.000 eksemplarer.

Hvor meget Company of Heroes 2 har solgt siden juni måned sluttede, melder Sega ikke, men tager man den gode start i betragtning, har det formodentlig klaret sig glimrende. Altså ser det ud til at Sega gjorde et godt køb, da de overtog spillet fra THQ.

Company of Heroes 2

Relaterede tekster

Company of Heroes 2 - kulde, kugler og Quinn

Company of Heroes 2 - kulde, kugler og Quinn

NYHED. Skrevet af Lee West

Bengt Lemne mødte Relics Quinn Duffy for at høre mere om Company of Heroes 2. Strategispillet udkommer som bekendt om få dage - den 25. juni. Husk du kan læse...

Company of Heroes 2-demo ude nu

Company of Heroes 2-demo ude nu

NYHED. Skrevet af Lee West

Det er let at overse denne generations spil i mængden af E3-annonceringer, men er du til real-time-strategi, så er der godt nyt. Sega og Relic har nu udgivet en kort demo...Indlæser mere indhold