Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Connect-A-Desk Laptop Holder

Nu slipper du for at skulle stå i en akavet position og forsøge at gennemføre dit yndlingsspil. Hvis du ikke gider at sidde ned og spille computer, så er løsningen her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Glem alt om iPad 3 og andre tablets, som er ih og åh så smarte, fordi de er lige til at tage med sig på farten. Køber du dig en Connect-A-Desk Laptop Holder, vil du altid kunne have din klassiske bærbare computer med på farten, og så ser du oven i købet enormt sofistikeret ud imens.

HQ

Som det ses på billedet, fungerer Connect-A-Desk Laptop Holder i et væld af forskellige situationer - ikke mindst i supermarkedet, hvor det altid kan være rart med en hurtig omgang Modern Warfare 3, mens man står og venter i køen.

Bonusinfo: Kombinerer du den med den tidligere omtalte https://www.gamereactor.dk/gadgets/111301/Solar+Vest/ Solar Vest, så er du ekstremt godt kørende.

Set hos: Cyberguys

Connect-A-Desk Laptop Holder
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Connect-A-Desk Laptop Holder

Connect-A-Desk Laptop Holder

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Jonas Damholt

Nu slipper du for at skulle stå i en akavet position og forsøge at gennemføre dit yndlingsspil. Hvis du ikke gider at sidde ned og spille computer, så er løsningen her.Indlæser mere indhold