Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Corsair K70 Core

Solidt bygget og med god mediefunktion og Corsairs egne kontakter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det vælter ud med keyboards, som det gør året rundt, og en af dem der måske ikke helt får den ønskede opmærksomhed er Corsairs K-serie af keyboards, der faktisk er super fornuftige.

HQ

De er nu kommet med en ny og forbedret grundmodel, der hedder K70 Core. Den er tillige udstyret med Corsairs egne kontakter, nemlig den linære røde variant. Den giver en solid fornemmelse, er hurtig til at vende tilbage til udgangspunktet, og så er tasterne belagt med en lidt sjov overflade.

Selve tastaturkassen er forbløffende stringent, klare linjer, og ikke ret meget overskydende kant på siderne. Men det er også tydeligt at det er designet til en håndledsstøtte.

Corsair K70 Core

Bedst af alt er dog multimediedrejeknappen, nøj den er bare god, fantastisk taktil fornemmelse, ikke noget med trinløs regulering, klare kliklyde der virkelig kan mærkes, en rifllet overflade der giver et godt greb, og en helt perfekt størrelse.

Dette er en annonce:

Det er det en virkelig god skriveoplevelse, tasterne glider nemt og elegant, og det hele føles solidt og uden plastik-knirken - måske det skyldes den ekstra dobbeltlagsskum der er foret med indvendigt, og tasterne har da også en god mellemting ved 45g aktivering ved 1.9mm og en total tryklængde på 4mm. Lidt sjovt er det ikke rated til 100 millioner. De glider nemt, og med præcis den rette modstand hvor det er nemt at trykke, men også hvor man føler at man rent faktisk skal trykke på tasten før end at den virker. Det står som Corsair MLX Red-kontakter, men det lugter meget af at det er et custom run af Cherry MX.

Undersiden er forbløffende pæn, og med et pænt logo i midten af det hele, og faktisk er der gjort noget ud af det, lidt sjovt når det nok ikke er mange der vil bide mærke i det. Det hele er udført i hvad jeg vil tro er ABS-plast.

Men der er også lidt malurt i bægret.

Jeg er ret utilfreds med at der ikke er en håndledsstøtte inkluderet. Tastaturet er åbenlyst lavet til det, og der findes en variant i USA hvor sådan en er med - når vi kommer over 5-600 kroner synes jeg ikke at det er unfair at forlange det som standard. Tastaturet svinger i pris, men ligger typisk på 900-1000 kroner hos mine lokale forhandlere.

Dette er en annonce:
Corsair K70 Core

Kablet er fastmonteret, og det er jeg ikke vant til efterhånden, og heller ikke fan af på nogen måde, kabler kan gå i stykker, og de relativt hårde gummikabler der er fastmonteret på næsten alle keyboards er ikke særligt medgørlige. Toppladen er i aluminium, men det må godt nok være noget tyndt noget, for testeksemplaret føles ikke særligt metalagtigt på overfladen. Og det er synd, for man har eksempelvis lavet fine logo-detaljer i bunde af tastaturet, så de må jo have brugt seriøse penge på at designet og producere det hele.

Så; glimrende tastatur, glimrende kontakter, men prisen er for høj, særligt når der ikke er håndledsstøtte.

07 Gamereactor Danmark
7 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Corsair K70 Core

Corsair K70 Core

GADGET-TEKST. Skrevet af Kim Olsen

Solidt bygget og med god mediefunktion og Corsairs egne kontakter.Indlæser mere indhold