Dansk
Gamereactor
nyheder
Silent Hill

Cory Barlog ville elske at lave et Silent Hill-remaster

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne har efterhånden kørt i rigtig lang tid omkring hele Silent Hill-serien. Er Sony ved at revitalisere serien? Pønser Kojima og Konami på et nyt Silent Hill-spil? Er der stadig planer om at realisere Kojimas Silent Hills-projekt, som aldrig blev til noget? Ja, der er tonsvis af spekulationer om, hvorvidt Silent Hill-franchisen stadig er i live, og om hvilken retning den skal gå i. Spørger man dog en af spilbranchens største moderne instruktører, ville han elske at se mere til den famøse serie.

Det drejer sig om God of War-instruktøren Cory Barlog, der for nyligt svarede på et tweet fra GameSpot, der spurgte, om vi helst ville have et remaster af Metal Gear Solid, Twisted Metal, Xenosaga eller Silent Hill. Og her var Cory Barlog temmelig klar i mælet:

"Silent Hill. and let me do it."

Det er nok mere end urealistisk, at Barlog en dag kommer til at stå i spidsen for en genoplivning af Silent Hill, men han virker da i hvert fald frisk på at gøre det. Hvad tænker I om ideen? Ville han være den rette til jobbet?

Silent Hill

Relaterede tekster

1
Silent HillScore

Silent Hill

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Silent Hill er det fedeste gyserspil nogensinde, hvis du synes Resident Evil var skræmmende, så bare vent til du prøver Silent Hill... Det er bare død spændende...Indlæser mere indhold