Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Cosori Turbo Blaze 6l

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er lidt sjovt hvordan airfryer-revolutionen er nået helt ud i de yderste afkroge af selv det mindre tech-interesserede samfund. Nogle teknologier, nogle produkter, står for evigt til at forblive en niche, men det at spare energi, forbedre kvalitet og fremfor alt købe et køkkenprodukt der stort set var billige fra start af ræsonnerede så direkte med den bredeste forbrugerskare, at air fryers hurtigt blev fast inventar.

HQ

Og nu er der altså konkurrence, og Cosori går til den med både markedsføringen og de ambitiøse løfter. Den seneste Turbo Blaze 6L påstår at kunne tilberede maden op til 46% hurtigere end en konventionel air fryer. Det er store ord, og vi har testet nærmere.

Cosori Turbo Blaze 6l

Først og fremmest er Cosori Turbo Blaze en del "lækrere" end den gennemsnitlige airfryer. Den mat grå overflade udført i ret distinkt metal synes mere robust end de fleste andre, og selvom selve kurven "kun" er på de der seks liter, så er hele mekanismen mere taktil og responsiv. Det samme kan siges om selve styringen - nej, der er ikke noget spændende farve LCD-display her, men alting føles solidt udført, og du er aldrig i tvivl om hvad knapperne gør, eller hvordan du skal igangsætte tilberedningen. Med andre ord; Cosori har styr på materialer, design og brugerflade.

Det skal dog siges at Cosori let kunne have tilføjet mere smarte styringsmuligheder end der egentlig er her. Jo, displayet er tydeligt, og alle knapperne på den lettere skrå overflade er tydelige fra enhver vinkel, men måske en app af en art, der ville kunne låse op for mere granulær styring ville have gjort underværker.

Dette er en annonce:

Grunden til at Cosori overhovedet påstår sådan hastighed er at de bruger en energieffektiv DC-motor, altså jævnstrøm i stedet for vekselstrøm. Ideen er at de næsten 1800W opnår fuld effekt hurtigere, og dermed nedsætter tilbredningstiden betragteligt. Er det altid 46%? Det er umiddelbart svært at sige, men tager man pommes frittes som et eksempel, så registrerede vi en tidsforskel på cirka fem minutter imellem denne og Xiaomis seneste airfryer, altså 13 minutter mod godt og vel 19 minutter. Den larmer til gengæld lidt mere, det er ret tydeligt at den forøgede effekt gør sig bemærket, men om det var fish & chips, hjemmelavet granola eller noget så simpelt som burgerboller, så fik vi hurtigere den ønskede overflade og tilberedning med Cosori, så det virker altså.

Cosori Turbo Blaze 6l

Jo, man kan argumentere for at seks liter er lidt for lidt, særligt hvis man tilbereder til en familie på fire, men byggekvalitet, effekt og den gnidningsfrie måde du rengør den på, så er det let at se igennem fingrene med at der mangler smartere styring. 1200 kroner er ikke ingenting, men den er billigere end en Ninja Max Pro, og er tilsyneladende bedre.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold