Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Costume Quest

Costume Quest

Mere eventyr fra Double Fine i december

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du allerede har gennemført Double Fines download-rollespil Costume Quest og savner mere eventyr, kan du godt glæde dig lidt ekstra til december, hvor en ny udvidelsespakke til spillet skulle være klar som DLC.

Navnet på udvidelsen bliver "Grubbins on Ice" og foregår i et sneklædt monster-verden ved navn Repugia, som i størrelse skulle være en smule større end hovedspillets andre verdner. Nye kostumer, nye superkræfter og rettelser som flere gemmesteder og langsommere teksthastighed, skulle alt sammen være del af pakken.

En pris er det dog endnu ikke blevet til.

Costume Quest
Costume Quest
Costume Quest
Costume Quest
Costume Quest

Relaterede tekster

5
Costume QuestScore

Costume Quest

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Redhead Ahm

I anledning af halloween kigger Kristian på et spil til PS3 og Xbox 360, der netop har den uhyggelige aften som tema. Læs med her når Kristian går på trick or treat-tur...

2
Costume Quest ude til iOS

Costume Quest ude til iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

Double Fine leverede i 2010 et ganske fornøjeligt rollespil med et noget anderledes tema. Costume Quest var navnet, og her var det børn, halloween og magi der var i...Indlæser mere indhold