Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Costume Quest

Costume Quest får dato

Double Fine's rollespil er snart klar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidst vi hørte noget til Double Fine var det med det herlige Brütal Legend, men siden da har udvikleren afsløret at de lige nu koncentrerer sig om tre forskellige spil til Xbox Live Arcade og Playstation Network.

Det første bliver Costume Quest, et Halloween-inspireret rollespil hvor man tager kontrollen over udklædte børn, som når de kæmper mod andre ballademagere, forvandler sig til virkelige versioner af deres kostumer.

Costume Quest har nu fået en udgivelsesdato og ikke overraskende vil det udkomme en uge før den virkelige Halloween står på. Derfor skulle spillet være klar til køb og download den 20. oktober til en pris på 1200 Microsoft Points eller cirka 120kr på Playstation Network.

Costume Quest
Costume Quest
Costume Quest
Costume Quest
Costume Quest
Costume Quest

Relaterede tekster

5
Costume QuestScore

Costume Quest

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Redhead Ahm

I anledning af halloween kigger Kristian på et spil til PS3 og Xbox 360, der netop har den uhyggelige aften som tema. Læs med her når Kristian går på trick or treat-tur...

2
Costume Quest ude til iOS

Costume Quest ude til iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

Double Fine leverede i 2010 et ganske fornøjeligt rollespil med et noget anderledes tema. Costume Quest var navnet, og her var det børn, halloween og magi der var i...Indlæser mere indhold