Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Costume Quest

Costume Quest ude til iOS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Double Fine leverede i 2010 et ganske fornøjeligt rollespil med et noget anderledes tema. Costume Quest var navnet, og her var det børn, halloween og magi der var i fokus, med en god dosis humor. Ganske uden varsel har udvikleren dog besluttet, at udgive spillet til iPad og iPhone også.

Sølle 32 kroner er prisen for oplevelsen til touch, hvor der endda er mulighed for at nyde den senere udvidelse til spillet.

Billederne herunder er fra iPad-udgaven.

Costume Quest
Costume Quest

Du kan stadig læse anmeldelsen af originalspillet på vores anmeldelsessider.

Relaterede tekster

5
Costume QuestScore

Costume Quest

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Redhead Ahm

I anledning af halloween kigger Kristian på et spil til PS3 og Xbox 360, der netop har den uhyggelige aften som tema. Læs med her når Kristian går på trick or treat-tur...

2
Costume Quest ude til iOS

Costume Quest ude til iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

Double Fine leverede i 2010 et ganske fornøjeligt rollespil med et noget anderledes tema. Costume Quest var navnet, og her var det børn, halloween og magi der var i...Indlæser mere indhold