Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 ser ud til at udkomme i næste uge

Dermed når Valve ikke helt deres sommer-deadline, men spillet bliver formentlig ventetiden værd.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader til, at Valves efterfølger til Counter-Strike: Global Offensive udkommer i næste uge. Nærmere bestemt på onsdag, den 27. september.

Det fremgår af et nyt X-opslag fra den officielle Counter-Strike 2-konto, der spørger os, hvad vores planer er for onsdag i næste uge. Mange spillere har allerede testet de nye baner og mekanikker i Counter-Strike 2's beta. Selv hvis spillet udkommer i næste uge, vil det sandsynligvis stadig betragtes som en beta, eftersom spillet nok bliver justeret en del i månederne efter udgivelsen.

Ikke alle er vilde med det kommende Counter-Strike 2, eftersom spillet står til at erstatte det elskede Counter-Strike: Global Offensive. Det er meget muligt, at det nye Counter-Strike ikke vil være lige så poleret ved udgivelsen, men forhåbentlig vil der med tiden være tale om sammenlignelige oplevelser og en værdig opfølger, som fans bliver lige så glade for.

Counter-Strike 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold