Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 er officielt annonceret

Den gratis opdatering udkommer til sommer og flytter spillet over i spilmotoren Source 2.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Meget troværdige rygter om en efterfølger til Counter-Strike: Global Offensive har været i omløb i månedsvis, men det tætteste vi er kommet på en officiel udtalelse fra Valve var registreringen af et varemærke for CS2... Indtil nu.

I går afslørede Valve endelig Counter-Strike 2, der beskrives som "det største tekniske spring fremad i Counter-Strikes historie, som sikrer nye funktioner og opdateringer i mange år fremover."

Counter-Strike 2 bliver lanceret som en gratis opdatering til CS:GO og flytter det populære FPS over i Valves Source 2-spilmotor.

Blandt de mange ændringer er blandt andet dynamisk røg, der reagerer på lys, skud og sågar andre granater, samt en ny "sub-tick arkitektur."

Ikke overraskende får spillet også en stor visuel overhaling med skarpere teksturer og et nyt lyssystem. Enkelte maps såsom Overpass er endda blevet bygget op igen fra bunden af.

Du kan se nærmere på de mange opgraderinger i videoerne herunder:

HQ
HQ
HQ

Den store Counter-Strike 2-opdatering bliver lanceret til sommer, men der vil løbende være betatest, som udvalgte spillere kan få lov til at deltage i.

Ser du frem til at prøve kræfter med det nye Counter-Strike?

Counter-Strike 2

Relaterede tekster

3
Counter-Strike 2 er ude nu

Counter-Strike 2 er ude nu

NYHED. Skrevet af Troels Ryde Grann

Det er en gratis opgradering for alle Counter-Strike: Global Offensive-ejere, så forvent en stor spillerbase meget hurtigt.Indlæser mere indhold