Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 står måske til at aflyse kampe hvis der påvises snyd

Det vides dog endnu ikke hvordan dette præcis bliver implementeret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Valve har som bekendt endelig løftet det officielle slør for Counter-Strike 2, der udkommer som en gratis opgradering hen af sommeren. Der kommer naturligvis til at være en række ændringer, inklusiv hvordan snyd håndteres i kampe.

Noget tyder på at det kommer til at blive sådan, at der introduceres et nyt system ved navn VAC Live, det har Twitter-bruger aquaismissing fundet ud af, og delt via Twitter.

Det lader til at hvis snyd påvises, så vil kampen faktisk slet ikke fortsætte. I stedet aflyses den pågælgende kamp, og snyderen fjernes øjeblikkeligt, i stedet for at lade kampen fortsætte, og så tage handling imod snyderen efterfølgende via et ban.

Foretrækker du denne metode?

Counter-Strike 2

Relaterede tekster

3
Counter-Strike 2 er ude nu

Counter-Strike 2 er ude nu

NYHED. Skrevet af Troels Ryde Grann

Det er en gratis opgradering for alle Counter-Strike: Global Offensive-ejere, så forvent en stor spillerbase meget hurtigt.Indlæser mere indhold