Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crackdown

Crackdown 2 en mulighed

Real Time Worlds vil i hvert fald gerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I et interview som Play TM har været heldige at få med Real Time Worlds højeste chef Colin MacDonald, siger han at han ærgrer sig over, at holdet bag Crackdown ikke med det samme, fik grønt lys til at gå i gang med en opfølger. Det var specielt lidt overraskende, da Crackdown viste sig at blive en stor succes - ikke mindst fordi den indeholdte en beta-nøgle til Halo 3.

I øjeblikket arbejder Real Time Worlds med APB som blev vist frem tidligere på årets, men MacDonald håber på at kunne løse det hele med Microsoft efterfølgende, så der kan blive tale om en opfølger. Så Crackdown ser ud til at kunne blive en mulighed.

Crackdown

Relaterede tekster

CrackdownScore

Crackdown

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

Næste generations superhelt i imponerende debut. Nielsen er trukket i kampdragten og er klar til at sende skumle skurke i asfalten...Indlæser mere indhold