Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crackdown

Crackdown 2 under udvikling?

Flere veteraner stifter nyt studie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Branchesitet Gamasutra kan fortælle at flere af nøglepersonerne bag Crackdown, her i blandt Lead Designeren Billy Thomson, har forladt Real Time Worlds og stiftet et helt nyt studie kaldet Ruffian Games, der har fået hovedsæde i Dundee, Skotland.

Ifølge sitet arbejder studiet sandsynligvis på en opfølger til Crackdown, da Real Time Worlds selv er travlt optaget af arbejdet med All Points Bulletin (APB), et spil der blev annonceret for et godt stykke tid siden.

Denne spekulation følges til dørs af det amerikanske spilmagasin Game Informer, der forleden i deres rygtespalte skrev, at Real Time Worlds havde givet Crackdown videre til et andet studie.

Om spekulationerne og rygterne er sande, vil tiden vise.

Crackdown

Relaterede tekster

CrackdownScore

Crackdown

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

Næste generations superhelt i imponerende debut. Nielsen er trukket i kampdragten og er klar til at sende skumle skurke i asfalten...Indlæser mere indhold