Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crash Bandicoot 4: It's About Time

Crash Bandicoot 4: It's About Time udkommer på PC senere i marts

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har bekræftet at den fjerde nummererede installation af den højt elskede orange punggrævling Crash Bandicoot udkommer på PC via. battle.net d. 26 marts. Crash Bandicoot 4: It's About Time er lige udkommet til PS5, Xbox Series X/S og Nintendo Switch for et par dage siden, og der går heldigvis ikke længe før PC-brugere også kan få spillet i hænderne.

Spillet er udviklet af Toys For Bob tilbage i oktober 2020 til Sony's PS4 og - for første gang i historien - til Microsoft's Xbox One. Spillere som allerede ejer spillet på den forrige generation af konsoller kan opgradere med en gratis next-gen opgradering, og flytte filerne videre til den nye konsol, hvis de bliver inden for samme konsol-familie.

Crash Bandicoot 4: It's About Time udkom til gode anmeldelser, og er lige nu er prislagt til $59.99 til PS5 og Xbox Series X/S, mens Switch og PC-versionerne "kun" er $39.99.

HQ
Crash Bandicoot 4: It's About Time

Relaterede teksterIndlæser mere indhold