Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic Adventure

Crazy Taxi og Sonic Adventure

Download-versionerne har mangler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For de mange af os der ser frem til at de to Dreamcast-titler, Sonic Adventure og Crazy Taxi lander på XBLA og PSN er her lidt kedelig nyt, for Joytiq kan fortælle hvordan de to spil indeholder små mangler (eller mangel på forbedringer).

Sonic Adventure foregår i det originale 4:3 format, og har naturligvis to store, sorte kanter i hver side af billedet, mens Crazy Taxi ikke indeholder det licenserede soundtrack eller lokationer, som gjorde byen mere levende i Dreamcast-originalen.

Ingen af manglerne er naturligvis nok til at holde os væk fra spillene, men hvis Sega beslutter sig for at konvertere flere spil fra deres Dreamcast samling (og iiiiiiih hvor vi håber), kan man håbe på at de slags kan rettes i fremtiden.

Sonic Adventure
Sonic Adventure
Sonic Adventure
Sonic Adventure

Relaterede tekster

1
Sonic AdventureScore

Sonic Adventure

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Der er ingen tvivl om at Sonic er et at de bedste spil, der er lavet i lang tid. Det overstiger mine forventninger til maskinens formåen, og er et perfekt eksempel på at man sagtens kan konverterer et 2D spil til en 3D verden.

0
Sonic Adventure DX - nye screens

Sonic Adventure DX - nye screens

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er der igen nye screens fra Sega’s optimerede udgave af det oprindelige Sonic Adventure, der tog Dreamcast med storm. Under navnet DX gemmer der sig et optimeret spil med flottere grafik og en del små overraskelser i posen.

0
Sonic Adventure DX på vej

Sonic Adventure DX på vej

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så har Sega udsendt de første screenshots fra deres seneste Sonic spil som forventet er op vej til GameCube. Under navnet Sonic Adventure DX gemmer der sig endnu et hæsblæsende spil der kan linkes med den kommende udgave til Game Boy Advance.Indlæser mere indhold