Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rennsport

Crimsix har tilsluttet sig FaZe Clan... som sim-racer

Den tidligere Call of Duty-professionelle er ved at lave lidt af et karriereskift.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Når du tænker på Ian "Crimsix" Porter, tænker du sandsynligvis straks på hans indflydelse på Call of Duty konkurrencescenen, og hvordan han stadig er den 'vindende' spiller i CoD-historien. Derfor er den seneste udmelding fra FaZe Clan så meget desto mere usædvanlig.

HQ

Ikke fordi Crimsix har skrevet kontrakt med organisationen, men fordi han har skrevet kontrakt med holdet om at slutte sig til dets sim-racing-division.

Jep, efter en meget berømt karriere i Call of Duty, vil Crimsix prøve kræfter med sim-racing-scenen, hvor han vil konkurrere sammen med folk som Lucas Mueller, Tim Jarschel og Ulas Ozyildirim som en del af FaZes sim-racing-hold.

Vi kommer til at se Crimsix bag rattet i denne weekend ved IEM Katowice Rennsport-turneringen, og vil ligeledes se Crimsix konkurrere i andre ESL R1-begivenheder senere på året.

Rennsport

Relaterede teksterIndlæser mere indhold