Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crimson Alliance

Crimson Alliance annonceret

COD- og Halo-baneudviklers nye

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Certain Affinity, udvikleren bag en række Halo: Reach og Call of Duty-banepakker, der blev grundlagt af en række tidligere Bungie-folk, har annonceret deres næste projekt.

Det er et action-rollespil med co-op for tre spillere, kaldet Crimson Alliance. Det vil kunne spilles både online og offline, og byder på tre klasser - Assassin, Mercenary og Wizard, der hver især har deres egen unikke spillestil. Ifølge udvikleren tager spillet al den erfaring, de har fået med FPS-genren efter arbejdet med Call of Duty og Halo, og bruger den på RPG-genren.

"En af grundede til jeg startede Certain Affinity var, at jeg ville lave et spil som dette - et action-rollespil med klog AI, fantastisk fysik og dybt gameplay, der kan nydes med venner både i stuen og på den anden side af jorden", siger Max Hoberman, der er chef for udvikleren. "Crimson Alliance er dét spil, endelig!"

Spillet udkommer til sommer.

Crimson Alliance

Relaterede teksterIndlæser mere indhold