Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crimson Dragon

Crimson Dragon-demo sluppet ud

Og blev hurtigt fjernet igen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kvikke brugere på Neogaf opdagede i går aftes, at en demo af det kommende Kinect-spil Crimson Dragon havde fundet vej til den japanske del af Xbox Live. Demoen blev hurtigt fjernet igen, men forhåbentlig er det et tegn på, at spillet snart udkommer.

Crimson Dragon stod oprindeligt til udgivelse sidste sommer, men blev udskudt. Hvis du er nysgerrig på demoens indhold, kan du finde en video af den på Youtube.

Crimson Dragon

Relaterede tekster

Crimson DragonScore

Crimson Dragon

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Newcombe

Crimson Dragon føles mere som et forældet fortidslevn end et nostalgisk gensyn med de gode gamle dage.

0
Nye billeder fra Crimson Dragon

Nye billeder fra Crimson Dragon

NYHED. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Så er der nye billeder fra Crimson Dragon, der denne gang viser The Bloodskin - et rødt bæst af en drage, der beskrives som at være alsidig og passende til nye...

0
Crimson Dragon og Xbox One

Crimson Dragon og Xbox One

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi mødte Crimson Dragons senior game designer, Christopher Rubyor for at snakke om det, der bedst kan beskrives som den spirituelle efterfølger til Panzer Dragoon. Denne...Indlæser mere indhold